Her Er Favoritterne Til årets Tour De France

Skrevet d. 13. June 2019
ThomasJ

Der var et kæmpe chok i cykelverdenen i går, da årets favorit til at vinde Tour de France 2019 måtte udgå af Critérium du Dauphiné, og Chris Froome, kommer med sikkerhed ikke til at deltage i årets tour. Se de andre favoritter her.

Der blev i går kørt en dramatisk enkeltstart i Critérium du Dauphiné, hvor Jakob Fuglsang blandt andet kørte fremragende, og kun ligger 7 sekunder efter løbets førende rytter. Det største fokus blev dog lagt på det grimme styrt, som årets tour favorit Chris Froome havde.

Han har brækket lårbenet, albuen og nogle ribben. Du kan læse mere om hændelsen, hvis du følger nedenstående links, ind til en af vores andre artikler.

- Chris Froome misser årets Tour de France

Bliver det i år Jakob Fuglsang?

Det er nærmest blevet med Jakob Fuglsang, som det var med Caroline Wozniacki. Selvom de er nogle af de bedste i verden til det de gør, er vi ikke tilfredse, før de har vundet den største triumf.

Selvom Caroline havde ligget nummer 1 på verdensranglisten, forventede folk altid, at hun skulle vinde en Grand Slam titel, som hun heldigvis også har gjort nu.

Hvert år sidder vi og venter spændt på, om Jakob Fuglsang vinder det største inde for cykelsporten nemlig Tour de France. Vi havde allerstørst forventninger nogensinde til Fuglsang sidste år, hvor Lance Armstrong havde fremhævet ham som en af sine favoritter i hans cykelpodcast.

Vi har kigget på nogle af favoritter, og det er efter Chris Froome er udgået, som vi ellers havde som nummer 1. Det har klargjort, hvem kaptajnen for Team Ineos er, men det har også gjort løbet meget mere åben, og der er nok mange der tænker nu, at det skal være i år.

Jakob Fuglsang har kørt en fantastisk sæson, hvor han har vundet Vuelta a Andalucia og Liege - Bastogne - Liege.

Top 12: Favoritterne til Tour de France 2019

Det er meget forskelligt, hvordan de forskellige bookmakere og eksperter vurderer, hvordan dette års Tour de France kommer til at forløbe. De fleste havde dog Chris Froome som favorit, og det tegner til at blive et utrolig spændende Tour de France i år. Her er vores bud på top 12, men vi håber, at vi tager fejl, og Jakob Fuglsang løber med sejren i år.

 1. Geraint Thomas
 2. Tom Dumoulin
 3. Adam Yates
 4. Richie Porte
 5. Primoz Roglic
 6. Nairo Quintana
 7. Jakob Fuglsang
 8. Egan Bernal
 9. Steven Kruiswijk
 10. Simon Yates
 11. Enric Mas
 12. Thibaut Pinot
Næste indlæg
Hvor kan man se live score? Tips til at følge kampen live
Argh, hvad står der? Vinder de? Det kan være noget så frustrerende, når man ikke kan følge med i de …
Læs mere
Hvor lang tid varer en halvleg fodbold?
Du kender sikkert både første halvleg, anden halvleg og måske endda også tredje halvleg. Halvleg er …
Læs mere
De bedste Argentinske fodboldspillere
1. Lionel Messi År spillet: 2004-nu Klubber: FC Barcelona 2. Diego Maradonna År spillet: 1976…
Læs mere