Hvor Kan Man Se Live Score? Tips Til At Følge Kampen Live

Skrevet d. 13. August 2020
Jumpstory

Argh, hvad står der? Vinder de? Det kan være noget så frustrerende, når man ikke kan følge med i de vigtige kampe. Men der er faktisk mange gode muligheder for at få hjælp i form af livescore.

Men hvor kan man så se live score fra de enkelte kampe? Mulighederne er faktisk langt flere, end hvad de fleste lige går og tror. Vi ser på nogle af dem her.

Livescore - Her kan du følge kampen live

Mulighederne er efterhånden ret mange. Udover at de fleste klubber enten opdaterer via deres hjemmeside eller sociale medier direkte fra kampene, så kan du også finde livescore mange andre steder.

Du kan vælge livescoresider så som flashscore.dk, livescore.dk eller bold.dk, hvis det skal være fodbold. Du kan også finde en lang række livescoreapps, som du blot skal downloade til din mobiltelefon. Har du det, så får du notifikationer ved scoringer og andre store begivenheder i løbet af kampene.

Hvis du oddser online, så har du en ekstra mulighed der, da de fleste bookmakere opdaterer live fra kampene - især dem du kan liveoddse på. Enkelte steder kan du endda streame kampene, så du kan følge dem direkte på mobilen.

Flere ligaer er også begyndt at have livescore på deres sider. Det vil sige, at du for eksempel kan følge Premier League, Superligaen, håndboldligaerne og den danske ishockeyliga direkte via ligaernes livescore, hvor du kan få en lang række kampdetaljer. 

Ofte er det derfra, at de forskellige livescoresider og livescoreapps henter deres data. Du behøver derfor hverken oprette en bruger eller betale for at få opdateringer, hvis du vælger de rigtige livescoreløsninger.

Tak for støtten

Vi siger til sidst tak til avXperten for den støtte de har givet til dette indlæg. Se deres store udvalg af smarte elektroniske produkter, herbilandt sportsure, headsets, keyboards og mus, kabler og meget mere.

Næste indlæg
Hvor lang tid varer en halvleg fodbold?
Du kender sikkert både første halvleg, anden halvleg og måske endda også tredje halvleg. Halvleg er …
Læs mere
De bedste Argentinske fodboldspillere
1. Lionel Messi År spillet: 2004-nu Klubber: FC Barcelona 2. Diego Maradonna År spillet: 1976…
Læs mere
Hvem er verdens bedste cykelrytter?
I cykelverdenen er der faktisk flere løb en det berømte Tour De France, derfor er det ikke altid blo…
Læs mere