Chris Froome Styrtet - Misser årets Tour De France

Skrevet d. 13. June 2019
Reynard1603

Efter gårsdagen styrt i Critérium du Dauphiné onsdag d. 12/06, meldes den britiske cykelstjerne Chris Froome ude af Tour de France. Han har brækket højre lårben og højre albue samt flere ribben.

Hvor er Chris Froome født? Chris Froome er født i Nairobi, Kenya, men flyttede til Sydafrika som teenager. Chris Froome Skiftede til et britisk statsborgerskab i 2008, samme år, som han også deltog i sit første Tour de France i. Han deltog dog ikke i touren igen, før 2012, hvor han så har haft en glorværdig karriere sidenhen.

Chris Froome kommer ikke med i Tour de France 2019

Team Ineos, som er det tidligere Team Sky, bekræfter i en pressemeddelelse, at Chris Froome ikke kommer med til årets Tour de France. Med et brækket lårben, en brækket albue, samt flere brækkede ribben, har styrtet i enkeltstarten i årets Critérium du Dauphine ødelagt hele sæsonen for Froome.

Han har ikke haft nogen stor sæson indtil videre i 2019, da hele hans træning har været målrettet at komme tilbage og vinde touren, hvor han også stod til at være favorit flere steder, inden han udgik af gårsdagens etape.

Tidligere præstationer af Chris Froome i Tour de France

Chris Froome og Team Sky har været det mest dominerende hold siden Lance Armstrong dominerede Tour de France. Chris Froome, som stormede frem i 2012, hvor han kommer nummer 2 efter holdkammeraten Bradley Wiggins, har virkelig været godt kørende, og allerede dengang lignede han en, som var bedre end sin kaptajn.

Den omvendte situation opstod dog sidste år, da Chris Froomes holdkammerat Geraint Thomas endte med at køre hurtigere end ham, og han blev dermed forvist til andenpladsen, hvilket han efterhånden ikke var vant til.

Se Chris Froomes tidligere præstationer i Tour de France her, hvor han især havde et bemærkelsesværdigt år 2017, hvor han kort tid efter også vandt Vuelta Espana, som bliver kørt i september. Det er ikke sket siden 1978, og det er aldrig sket, siden Vueltaen blev ændret fra april til september.

  • 2018 - Nummer 2
  • 2017 - Vinder
  • 2016 - Vinder
  • 2015 - Vinder
  • 2014 - Udgik
  • 2013 - Vinder
  • 2012 - Nummer 2
  • 2008 - Nummer 83

Desværre får vi ikke Chris Froome at se i årets Tour de France, men nyd lige billedet af ham i artiklen. Billedet er fra det legendariske skaldede bjerg Mont Ventoux, hvor Froome begyndte at løbe op ad bjerget, efter frontgruppen havde haft et sammenstød med en motorcykel.

Tak til Bevco

Afslutningsvis skal der lyde et stort tak til Bevco, som via deres støtte, har gjort denne artikel mulig. Bevco er en online forhandler, hvor du kan få alle mulige former for spiritus, vin, øl, cider, og meget mere. Du kan blandt andet finde en Belvedere, som er en polsk premium vodka.

Næste indlæg
Hvor kan man se live score? Tips til at følge kampen live
Argh, hvad står der? Vinder de? Det kan være noget så frustrerende, når man ikke kan følge med i de …
Læs mere
Hvor lang tid varer en halvleg fodbold?
Du kender sikkert både første halvleg, anden halvleg og måske endda også tredje halvleg. Halvleg er …
Læs mere
De bedste Argentinske fodboldspillere
1. Lionel Messi År spillet: 2004-nu Klubber: FC Barcelona 2. Diego Maradonna År spillet: 1976…
Læs mere