NBA Sæsonen 2020 Lukker! Spiller Testet Positivt Med Corona

Skrevet d. 12. March 2020
Canva.com

Sportsinstitutioner, skoler, offentlig transport, virksomheder og meget andet lukker på grund af Corona. Den samme konsekvens er kommet til NBA, hvor den franske center Rudy Gobert er blevet testet positiv for COVID-19.

NBA 2020 Suspended

Adam Silver, kommissæren for NBA, og resten af organisationen bestemte d.12 marts, at hele NBA sæsonen 2020 skulle suspenderes. Det kommer i kølvandet på, at en spiller er blevet ramt af sygdommen, men også alle andre omgivelser, samt en tale fra præsidenten om, at landet er i undtagelsestilstand.

NBA 2020 sæsonen så på mange måder ud til at blive en legendarisk tæt sæson, hvor mange kunne spille med om mesterskabet, og der var en spænding, som man havde ventet på i mange år. Selvom den første del af sæsonen har været fantastisk er den desværre blevet overskygget af nogle meget triste historier, som nu har endt med en nedlukning.

Først på året afgik legenden Kobe Bryant ved døden i et tragisk helikopterstyrt sammen med otte andre personer heriblandt sin datter. Nu lukker hele ligaen desværre grundet Corona, og det er endnu ikke til at sige, hvordan NBA og resten af omverdenen kommer til at takle disse omstændigheder.

På redaktionen hos Sportscenter er vi også meget berørte af omstændighederne, efter Mette Frederiksen i går d. 11-03-2020 meddelte, at “Danmark lukker”.

Vi følger hele situationen tæt, og vi bliver ved med at arbejde hjemmefra og følge de seneste sportsnyheder så godt vi kan.

Flere NBA spillere er grebet til de sociale medier, hvor Lebron James blandt andet meddelte, at de lukker alle ting, men de skulle i stedet have lukket for 2020. Det har været en forfærdelig start på et år, som mange havde set frem til og havde store forventninger til. I hvert fald når det kommer til udfaldet med NBA.

Vi ønsker alle held og lykke i disse tider. Tak fordi du læste med.

Denne artikel var udarbejdet og publiceret med støtte fra vores venner hos Billig Fitness. De leverer træningsudstyr til hele Skandinavien, hvor man kan finde alt fra håndvægte, kettlebell, yogamåtte, proteinpulver og meget meget mere.

Næste indlæg
Hvor kan man se live score? Tips til at følge kampen live
Argh, hvad står der? Vinder de? Det kan være noget så frustrerende, når man ikke kan følge med i de …
Læs mere
Hvor lang tid varer en halvleg fodbold?
Du kender sikkert både første halvleg, anden halvleg og måske endda også tredje halvleg. Halvleg er …
Læs mere
De bedste Argentinske fodboldspillere
1. Lionel Messi År spillet: 2004-nu Klubber: FC Barcelona 2. Diego Maradonna År spillet: 1976…
Læs mere