NBA-finals 2019: Hvem vinder kamp 3?

NBA-finals 2019: Hvem vinder kamp 3?
Billede: stevothedevo

Der står i skrivende stund 1-1 mellem de to NBA-finalister fra Oakland og Toronto. Vi sætter fokus på, hvem der vinder kamp 3 i bedst ud af 7 serien, samt hvem de to franchises Golden State Warriors og Toronto Raptors er.

NBA Finals 2019

Toronto Raptors sluttede med i alt 58 sejre i grundspillet, hvor de fik en andenplads efter Milwaukee Bucks eastern conference, og Golden State Warriors sluttede med 57 sejre, hvor de sluttede på en førsteplads i western conference.

De to hold møder lige nu hinanden i en utrolig spændende finaleserie, hvor de spiller bedst ud af 7 kampe. Her har Toronto en ekstra hjemmebanefordel, da de havde en sejr mere end GSW i grundspillet. Efter de to første kampe i Toronto, skal de to næste kampe nu spilles i Oakland.

Skader

Begge hold er ramt af skader, men man må sige, at det er forhåndsfavoritten GSW, som er hårdest ramt. De har spillet de to første kampe uden superstjernen Kevin Durant, og man ved stadig ikke, om han spiller i kamp 3.

Derudover blev en af The Splash Brothers, Klay Thompson skadet med en forstærkning, og man ved endnu ikke, om han bliver klar til kamp 3.

Sidst men ikke mindst, render Kevon Looney og Andre Iguodala også rundt med skader, og man ved ikke om Kevon vender tilbage i kamp 3. De har dog fået deres nye stjerne Boogie Cousins tilbage, så de er ikke helt så hårdt ramt på deres center-position, som man havde frygtet.

Toronto har primært kun OG Anunoby skadet, men deres megastjerne Kawhi Leonard har også set slidt ud i nogle af kampene, hvor han trækker lidt på en benskade.

Golden State Warriors

I hele franchisets historie, har Golden State Warriors 6 mesterskaber. Det er dog de seneste fem år, som især går i deres historiebøger, da de bliver betegnet som, måske, det bedste hold nogensinde. I år er det femte gang i træk, at de er i finalen,hvor de har vundet 3 ud af 4, men det er den første ud af de fem gange, hvor de ikke møder LeBron James og Cleveland Cavaliers.

Toronto Raptors

Toronto Raptors er det eneste hold ud af 30 i NBA, som ikke ligger i USA. De har aldrig før været i en NBA-finale, og byen er ved at gå helt amok nu, hvor deres darling Drake, står på sidelinjen og masserer spillere og trænere under kampene.

Hvem vinder kamp 3?

Alt er åben i denne finale-serie, hvor Toronto Raptors må siges at være den største overraskelse. Hvis man kigger på deres hold, er det egentlig ikke så stor en overraskelse, men de har fået alle deres spillere til at dække sublimt forsvar.

Kamp 3 er helt åben, men GSW har dog hjemmebane fordelen. Den største faktor bliver nok, om Kevin Durant og Klay Thompson spiller for Golden State, for hvis de er med, så tror de fleste nok på en GSW sejr. Toronto håber nok på at kunne stjæle bare en af de to kampe, som nu bliver spillet i Oakland, men alt er åbent.

Kampen spilles i nat, altså natten til torsdag d. 06/06/19, og bliver vist direkte på dansk tv kl. 03 om natten på Tv2-sport.

Tak til avXperten

Sidst men ikke mindst, skal der lyde et kæmpe tak til avXperten, som via deres støtte har gjort denne artikel mulig. AvXperten kan blandt andet tilbyde en masse elektroniske komponenter og antennemateriel, så du kan få et perfekt signal, når du skal se finalerne. Derudover, kan du også finde vægbeslag, så du kan hænge din fladskærm på væggen, når du ser NBA. Se mere på: https://www.avxperten.dk/vaegb... 

Relaterede indlæg
Efter gårsdagen styrt i Critérium du Dauphiné onsdag d. 12/06, meldes den britiske cykelstjerne Chris Froome u…
Læs mere
Der var et kæmpe chok i cykelverdenen i går, da årets favorit til at vinde Tour de France 2019 måtte udgå af C…
Læs mere
Man diskutterer ofte, hvem den bedste NBA-spiller nogensinde var. Der er de fleste enige om Michael Jordan, me…
Læs mere