De 20 Mest Indflydelsesrige NBA-spillere Nogensinde

Skrevet d. 05. June 2019
tookapic

Man diskutterer ofte, hvem den bedste NBA-spiller nogensinde var. Der er de fleste enige om Michael Jordan, men man taler også generelt om storhed, når man taler om disse stjerner, for de har utrolig meget indflydelse uden for sporten også.

ESPN har lavet en liste over, hvem der er de mest indflydelsesrige spillere, når det ikke kun drejer sig om basketball. NBA-stjerner er nemlig ofte aktive, når det kommer til debatter om race, fattigdom, rettigheder for atleter, ligestilling og der har været meget debat mellem NBA-stjerner og Det Hvide Hus, efter præsident Trump er kommet til.

ESPNs magasin fik mere end 11.000 til at stemme på, hvillke NBA-spillere, som havde været de mest indflydelsesrige både på og uden for banen. Der er dog mange af de spillere på listen, som også var nogle af de bedste spillere nogensinde. Se listen her.

Top 20: Mest indflydelsesrige NBA-spillere

 1. Michael Jordan
 2. LeBron James
 3. Magic Johnson
 4. Bill Russell
 5. Wilt Chamberlain
 6. Kareem Abdul-Jabbar
 7. Oscar Robertson
 8. Julius Erving
 9. Larry Bird
 10. Stephen Curry
 11. Jerry West
 12. Kobe Bryant
 13. Allen Iverson
 14. Charles Barkley
 15. Kevin Garnet
 16. Hakeem Olajuwon
 17. Shaquille O’Neal
 18. Pat Riley
 19. Phil Jackson
 20. Dirk Nowitzky

Hvem er Steph Curry?

Stephen Curry er den eneste på listen, som lige nu er i NBA-finalen. Derudover er der kun LeBron James, som stadig spiller i NBA, efter Dirk Nowitzki lige har afsluttet sin sidste sæson i NBA.

Steph Curry er spiller på positionen point guard, hvor han spiller for franchiset, Golden State Warriors, som er i deres femte NBA-finale i træk. De bliver anset for at være et af de bedste hold nogensinde, og man har længe afgjort debatten om, at Steph Curry er den bedste skytte, som nogensinde har spillet i NBA.

Han blev født d. 14 marts 1988 (31 år) og har spillet hele sin professionelle karriere for netop Golden State Warriors. De spiller tredje kamp i finaleserien i nat, hvor de møder Toronto Raptors, som er i deres første finale nogensinde.

Hvis du vil se Steph Curry i direkte aktion, bliver kampen spillet natten til torsdag d. 06/06/19 og bliver vist på tv-kanalen TV2-sport.

Næste indlæg
Hvor kan man se live score? Tips til at følge kampen live
Argh, hvad står der? Vinder de? Det kan være noget så frustrerende, når man ikke kan følge med i de …
Læs mere
Hvor lang tid varer en halvleg fodbold?
Du kender sikkert både første halvleg, anden halvleg og måske endda også tredje halvleg. Halvleg er …
Læs mere
De bedste Argentinske fodboldspillere
1. Lionel Messi År spillet: 2004-nu Klubber: FC Barcelona 2. Diego Maradonna År spillet: 1976…
Læs mere