Sportsudstyr » Det Skal Du Bruge Til Tennis

Skrevet d. 04. March 2020
Canva.com

Overvejer du at begynde til tennis, men ved du ikke, hvilket udstyr det kræver? Hvis du har adgang til en tennisbane er det ikke sådan en dyr sport, som mange går og tror. Se her, hvad du skal kan pakke i din tennistaske, og hvad er nice to have og hvad er need to have.

Tennis udstyr

Hvis du har en tennisbane at spille på, så kræver det kun en tennisketcher og en tennisbold at spille tennis. Der laves dog en masse udstyr, som kan gøre din spiloplevelse meget bedre. Hos sportscentret har vi lavet en liste over tennisudstyr:

  • Tennisketcher
  • Tennisbold
  • Tennis tøj: T-shirt, shorts, nederdel
  • Tennis sko
  • Tennis sokker
  • Tennisarmbånd eller svedbånd
  • Tennis taske
  • Tennis strenge
  • Tennis grip

Man kan finde udstyr i mange forskellige prisklasser, og en ketcher kan blandt andet deles op i, om du skal bruge en turneringsketcher eller en motionsketcher. Mangler du en at spille med, eller vil have ekstra træning, så er der også mange der investerer i en boldmaskine.

Hvad er tennisbolde lavet af?

Tennisbolde er gule og hvide, og de bliver også kaldt optisk gule. De er designet specielt til tennis, og det er kun denne farve, der er godkendt af ITF. Tennisbolde skal leve op til nogle specifikke krav i forhold til størrelse, vægt, deformation og opspring, hvis de skal godkendes af International Tennis Federation.

Tennisbolde er en gummisammensætning dækket med fiberfyldt filt, der er med til at give bolden aerodynamiske egenskaber, og farven er lavet af fosforescerende materiale, der udsender et synligt lys. Dette gør, at man bedre kan se bolden på TV. Den officielle diameter på bolden er 6,54-6,86 cm. Boldene må veje 56,0-59,4 g. Hvis de skal godkendes af IFT.

Man kan hurtigt nørde meget, både hvad angår bolde og tennisudstyr generelt. Vi har blot lavet en hurtig artikel, for at sætte fokus på, at denne fantastiske sport ikke nødvendigvis kræver det hvide ud af øjnene. Tak fordi du læste med.

Vil vil gerne sende et stort stort TAK til Perlen Odense, der via støtte har gjort publiceringen af denne artikel til en mulighed. På deres webshop kan man blandt andet finde Tennisarmbånd fra Joanli Nor, men man kan også finde mange andre brands og smykker, som eksempelvis Pilgrim smykker ….. og selvfølgelig meget mere.

Næste indlæg
Hvordan vasker man fodboldstøvler?
Man er nødt til at tage sig af sine fodboldstøvler. De skal passes og plejes mere end så meget andet…
Læs mere
hvor kan man købe yogamåtter?
Der er mange steder, hvor du kan købe en god yogamåtte, men hvorfor er dette overhovedet interessant…
Læs mere
Hvad skal man bruge til fodbold
Skal du pakke enten din egen eller dit barns foboldtaske? Fodbold er en simpel sport, der ikke kræve…
Læs mere