Hvor Streamer Man Fodbold?

Skrevet d. 10. July 2020
Jumpstory

Fodbold er over alt - også når det gælder streaming. Her kæmper streamingtjenesterne om netop fodboldrettighederne, da det er noget af det mest populære indhold, som seerne i den grad efterspørger og skifter streamingtjenester for at få.

Det kan dog være svært at bevare overblikket over, hvor man streamer fodbold. Herunder er er der samlet flere streamingtjenester, der streamer fodbold.

Her kan du streame fodbold

Ja, du kan streame fodbold mange andre steder, men det er ikke alle steder, hvor du kan streame fodbold, hvor det er lovligt. Du finder tit ulovlige fodboldstreams. Du er næppe i tvivl om det, da de oftest er gratis, streamsne fulde af popup-vinduer og streamingkvaliteten langt fra egnet til at blive castet på et 55'' tv.

Du kan streame fodbold hos:

  • Viaplay
  • Xee
  • Eurosport
  • Dplay
  • TV2Play
  • DR
  • Bet365
  • EkstraBladet
  • Betfair

Det er især på sportsfronten, at Viaplay for alvor skiller sig ud fra Netflix. Viaplay har blandt andet rettighederne til Champions League, Premier League, Superligaen, Bundesligaen, Ligue 1 og mange, mange andre sportsgrene. Viaplay er dog langt fra gratis - eller billig. Skal du have sportspakken, så er du oppe og betale 309 kr. om måneden.

De fleste vil gerne se både Premier League, Champions League og Superligaen. Her er du dækket rigtigt godt ind, hvis du har både Viaplay og DPlay.

Du har sikkert hørt om balladen omkring Dplay, da YouSee ikke ville forlænge samarbejdet med Discovery om de kanaler, der viste Superligaen og landsholdet. Med Dplay får du derfor sammen med Viaplay næsten en fuld dækning af både Premier League, Superligaen, landsholdet og Champions League.

DR er heldigvis gratis, mens du kan få TV2 Play - med sportskanalerne, fra 149 kr. om måneden.

Superligaens tv-aftale gør, at kampene derfra er spredt godt ud over flere tv-kanaler og streamingtjenester. En af dem der sender enkelte kampe derfra, er Eurosportplayer, der også sender enkelte landskampe og Europa League. Her koster et abonnement fra 129 kr om måneden.

Tak til Billig Fitness Norge

Vi takker Billig Fitness NO for deres støtte til dette indlæg. Se deres udvalg af smart fitness udstyr til hjemmet, som fx en robust pull up stang

Næste indlæg
Hvem opfandt fodbold?
Fodboldens oprindelse Fodbold har mange år på bagen og kan dateres hele vejen tilbage til middelald…
Læs mere
Hvem har scoret flest mål i fodbold? Se svaret
De fleste fodboldfans går især op i en ting, nemlig dem, der scorer mål. De fleste tror formentlig, …
Læs mere
Hvad vejer en fodbold?
En fodbold er vel bare en fodbold, tænker du, men det er faktisk ikke helt rigtigt. Der er forskel p…
Læs mere