Hvilke Kanaler Viser Håndbold Vm?

Skrevet d. 12. March 2021
Pixabay, ooscario

Med alle de tv-kanaler, der findes i Danmark, kan det nogle gange være svært at finde ud af, hvor eksempel Håndbold VM bliver sendt. Herunder giver jeg nogle eksempler på forskellige kanaler. Det kan muligvis ikke være, at du har adgang til alle sammen, men der er heldigvis lidt forskellige kanaler både gratis og betalende, der viser håndbold.

TV2 & DR1

Disse to kanaler er primært de kanaler, hvor de viser kampene, som Danmark spiller eller hvis der er visse topkampe, som man bare skal se. Eksempelvis Frankrig mod Spanien. Kanalerne plejer at være gode til at skiftes mellem, at den ene dag viser TV2 Danmarks kamp og den anden dag viser DR1 Danmarks kamp. 

Der gik dog konkurrence i de to tv-stationer, da Danmark spillede finale ved VM 2021. Her viste begge kanaler finalen, hvilket jeg synes var lidt morsomt. 

TV2SPORT, TV2SPORTX, DR2 & DR3

Disse fire søskende-kanaler viser gerne så mange af kampene som mulig. Det er lige fra de store kampe mellem nogle topnationer til de helt små kampe, hvor der er en sikker vinder. De viser også gerne placeringskampene, som jo også kan være spændende, da mange lande kæmper for hver en placering. Disse kampe kan nemlig give adgang til visse mesterskaber efterfølgende.

Tak for støtten. Tak til Perlen Odense for deres økonomiske bidrag til dette tekstindhold. Der kan du finde smykker. Dette gælder dette tekstindhold - tak for dette.

Næste indlæg
Hvor mange kvadratmeter er en håndboldbane?
Selvom Danmark på nuværende tidspunkt ikke har en officiel nationalsport er håndbold nok et godt bud…
Læs mere
Ny timeout-regel i håndbold skaber forvirring [Sådan er den]
I 2017 blev der indført en ny timeout-knap af IHF, som første gang blev afprøvet til kvindernes VM-s…
Læs mere