Stort Drama I Vente 2 Division: Fire Hold I Fare

Skrevet d. 18. June 2019
Jumpstpory

Når sidste runde af den danske 2 divisions nedrykningsspil afvikles på lørdag, er der intet mindre end fire hold, der er i fare for at skulle tage turen ned i danmarksserien.

Selvom der stadig er meget at spille for i bunden af 2 division, er der allerede nogle hold, hvis skæbne er blevet afgjort. Frem har vundet deres nedrykningsspil foran Hillerød, imens både Marienlyst, Kjellerup og Tarup-Paarup alle rykker ned i den mindre prominente Danmarksserie.

Dette betyder altså, at der kun skal findes en enkelt nedrykker yderligere, hvor der som sagt er fire forskellige klubber i spil. Her er det komplette overblik over situationen omkring den sidste nedrykningsplads i 2 division for de enkelte klubber.

FC Sydvest

I deres sidste kamp tabte de et point med Frem, hvilket kan vise sig at være skæbnesvangert for den sønderjyske klub. Sidste runde byder på en tur til Slagelse, hvor de skal have en sejr, hvis de bare skal have en chance for for at overleve. Taber de derimod, er de sikret en nedrykning.

Sønderjyderne overlever med en sejr, såfremt enten Skovshoved, Dalum eller Odder ikke vinder. Få de derimod en uafgjort, kræver overlevelse at Dalum eller Odder taber.

Odder

Odder skal møde Vejgaard i sidste runde, og kan sikre deres overlevelse ved at hive en sejr hjem. Dog kan andet end en sejr også bruges, dog skal de i dette tilfælde have lidt hjælp udefra.

Hvis Odder får en uafgjort, overlever de stadig, hvis Skovshoved eller Dalum taber, eller hvis Sydvest ikke vinder. Taber Odder, kræver det at Sydvest eller Dalum taber med flere mål end Odder.

Dalum

Dalum skal på besøg hos Marienlyst, der allerede har sikret sig en billet til danmarksserien. Igen betyder en sejr, at Dalum holder sig oppe, hvorimod et evt. nederlag eller en uafgjort kræver, at de andre resultater flasker sig.

Får Dalum kun en uafgjort i Marienlyst, kan de stadig overleve, hvis Skovshoved taber eller hverken Odder eller Sydvest vinder. Taber Dalum, så kan de stadig overleve, hvis Odder ikke ender med en bedre målscore.

Skovshoved

Skovshoved står foran en svær sidste kamp, hvor de møder Hillerød. Hillerød har sikret sig overlevelse, har vundet de sidste 4 hjemmekampe, men har til gengæld som sådan ikke noget at spille om. Hvis Skovshoved skal være helt sikre på at vinde, skal de hive en sejr hjem.

Dog er en sejr ikke det eneste, som Skovshoved kan bruge til noget. Såfremt Skovshoved får en uafgjort, så overlever de stadig, hvis Dalum, Odder eller Sydvest ikke vinder. Taber Skovshoved, så overlever de stadig, hvis Dalum eller odder Taber, eller Sydvest ikke vinder.

Tak Til Pro Rengøring
Tak til Pro Rengøring for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Pro Rengøring tilbyder blandt andet Rengøring og erhvervsrengøring.

Næste indlæg
Hvem opfandt fodbold?
Fodboldens oprindelse Fodbold har mange år på bagen og kan dateres hele vejen tilbage til middelald…
Læs mere
Hvem har scoret flest mål i fodbold? Se svaret
De fleste fodboldfans går især op i en ting, nemlig dem, der scorer mål. De fleste tror formentlig, …
Læs mere
Hvad vejer en fodbold?
En fodbold er vel bare en fodbold, tænker du, men det er faktisk ikke helt rigtigt. Der er forskel p…
Læs mere