Rygte: Barcelona Og Valencia Bytter Målmænd Med Hinanden

Skrevet d. 18. June 2019
Jumpstory.dk

Rygtet blandt adskillige spanske medier går på, at Barcelona og Valencia går med tanker om at bytte målmænd. Dette indebærer, at Jasper Cillessen ryger til Valencia, imens Neto ryger til Barcelona.

I de seneste sæsoner har Jasper Cillessen ageret backup for Barcelonas førstemålmand, Marc-André Ter Stegen. Dog kan denne situation se ud til at ændre sig. Begge parter har nemlig meldt ud, at de vil forsøge at finde andre muligheder.

Flere spanske medier har således skrevet om, at Neto kunne være Barcelonas nye førstemålmand, imens Cillessen altså ser ud til at gå ind som førstekeeper.

Aftalen bliver angiveligt ikke en traditionel byttehandel. Det kommer angiveligt til at foregå således, at Barcelona køber Neto til en sum af cirka 200 millioner kroner inden slutningen af Juni, hvilket skyldes at Valencia har brug for indtægten for at overholde reglerne om Financiel Fair play.

Herefter skulle aftalen så være, at Valencia køber Cillessen for det samme beløb i starten af Juli.

Cillessen vil formentlig være nødsaget til at acceptere en lønnedgang i forbindelse med skiftet, hvorimod han til gengæld vil få regelmæssig spilletid.

Næste indlæg
De bedste kvindelige fodboldspillere
I sommers blev det klart, hvilke kvindelige fodboldspillere, der er de bedste i verden. Vi er snart …
Læs mere
Liste: De 11 mest kontroversielle Superliga-spillere
Superligaen er mange ting. Fra store og fine omgivelser i Parken, til en ydmyg bane med pop-up tribu…
Læs mere
Top 10: De dyreste handler i fodbold
Der er mange penge i fodbold. Faktisk er der så mange, at flere klubber er i stand til at betale mil…
Læs mere