Nye Kamptidspunkter I Superligaen Er Netop Blevet Offentliggjort

Skrevet d. 18. June 2019
JESHOOTS.com

Så er der dugfriske nyheder: Den danske Superliga får nye kamptidspunkter!

Dette står klart, efter Superligaen A/S for ganske få timer siden har præsenteret, hvordan kampprogrammet fra den kommende sæson og fremadrettet skal se ud. Det fandt sted på et pressemøde, som man indkaldte til i forbindelse med medierettighederne 2021/24.

I den helt nye kontraktperiode står der, at kampene som udgangspunkt fordeles sådan, at fem kampe spilles på i alt fire forskellige tidspunkter om søndagen, mens den sjette og sidste kamp så spilles mandag aften.

Men allerede fra den kommende sæson 2019/20 bliver der lavet om på spilletidspunkterne. Den ellers faste lørdagskamp byttes ud med en ekstra søndagskamp, og fra sæsonen 2020/21, hvor der igen blot er 12 hold i Superligaen, spilles alle kampene søndag og mandag - altså INGEN kampe fredag og lørdag.

Med en lørdagskamp ude af programmet allerede fra den kommende sæson, vil Superliga-kampene efter sommerferien blive afviklet ud fra en skabelon, som lyder 1 kamp fredag klokken 19.00, 1 kamp søndag klokken 12.00, 2 kampe søndag klokken 14.00, 1 kamp søndag klokken 16.00, rundens hovedkamp søndag klokken 18.00 og 1 kamp mandag klokken 19.00.

Direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen kalder der en langt bedre løsning at beholde mandagskampen:

- Fredagskampen har også sine positive elementer, men vi vil rigtig gerne have mandagskampen. Den har gennemsnitligt det samme antal tilskuere som de andre kampe, hvis man analyserer lidt på det, og så er den et fantastisk TV-produkt. Alle klubber, der spiller om mandagen, har flere seere, end hvis de spiller på noget andet tidspunkt. I vores øjne er det et vigtigt spilletidspunkt at have for at levere Superliga til så mange danske fodboldfans som muligt. Den ligger altså rigtig godt, hvor den ligger.

Et fantastisk TV-produkt er altså, hvad vi har i vente. Er du kvinde og står og mangler noget at give din mand eller kæreste i gave, så kunne du måske investere i den store TV-pakke? Hvis ikke, så kan du få andre gode idéer, hvis du tager et kig på https://gaveideer-til-ham.dk/.

Næste indlæg
Hvor stammer fodbold fra?
Fodboldens oprindelse Fodbold har efterhånden mange år på bagen og kan dateres hele vejen tilbage t…
Læs mere
Hvad er U21 fodbold?
U21 fodbold kan være ganske god og underholdende fodbold, hvor man kan se nogle af de største talent…
Læs mere
Hvem vandt fodbold EM 2010?
Kan du ikke helt huske, hvem der vandt EM i fodbold i 2010? Det kan vi godt forstå, for det forholde…
Læs mere