Nicolai Poulsen præsenteret i AGF

Nicolai Poulsen præsenteret i AGF
Billede: rawpixel.com

Helt som ventet er Nicolai Poulsen i dag præsenteret i AGF. Midtbanespilleren har underskrevet en 5-årig kontrakt med klubben.

Så blev rygter langt om længe til fakta. Nicolai Poulsen rykker en smule sydpå og skal fremover tørne ud for AGF frem for Randers. Han har underskrevet en kontrakt, som gælder frem til sommeren 2024.

Randers får ingen penge i kassen for Poulsen, da han forlader dem efter kontraktudløb. Der er dermed tale om en fri transfer.

Poulsen nåede 177 kampe og 4 mål for Randers FC og var i en periode anfører. Denne titel fik han dog frataget, da det stod klart, at han ikke ønskede at forlænge sin kontrakt. Herefter fik Erik Marxen lov at overtage bindet.

Foruden Randers har han været et halvt år i Sarpsborg, hvortil han var lejet. Derudover har han også spillet 3 kampe for Danmarks U/21-landshold.

Trængte til et skridt op

Nicolai Poulsen begrunder selv sit skifte med, at han trængte til et skridt op. Hvis man kigger på tabellen fra i år, er der dog ikke tale om et skridt op, da Randers klarede sig en smule bedre end AGF.

Derudover vidner de seneste 10 indbyrdes opgør heller ikke ligefrem om, at AGF er Randers overlegen. I disse opgør er det nemlig ikke blevet til en eneste sejr for de hvide fra Fredensvang.

Modsat kan man dog argumentere for, at potentialet i AGF er stort - og større end i Randers. Det er Danmarks andenstørste by, og når det går godt i Aarhus, emmer byen af fodbold og glæde.

Relaterede indlæg
Siden den danske pokalturnering i fodbold for første blev spillet i 1955, har den haft i alt 23 forskellige vi…
Læs mere
Siden 1913 har vi Danmark kåret en mester i fodbold. Rekordholderen er til dato stadig KB med 15 Danmarksmeste…
Læs mere
Lyon har i dag bekræftet, at de har købt den danske fodboldspiller Joachim Andersen. Lyon har med handlen gjor…
Læs mere