Nicolai Poulsen Præsenteret I AGF

Skrevet d. 03. June 2019

Helt som ventet er Nicolai Poulsen i dag præsenteret i AGF. Midtbanespilleren har underskrevet en 5-årig kontrakt med klubben.

Så blev rygter langt om længe til fakta. Nicolai Poulsen rykker en smule sydpå og skal fremover tørne ud for AGF frem for Randers. Han har underskrevet en kontrakt, som gælder frem til sommeren 2024.

Randers får ingen penge i kassen for Poulsen, da han forlader dem efter kontraktudløb. Der er dermed tale om en fri transfer.

Poulsen nåede 177 kampe og 4 mål for Randers FC og var i en periode anfører. Denne titel fik han dog frataget, da det stod klart, at han ikke ønskede at forlænge sin kontrakt. Herefter fik Erik Marxen lov at overtage bindet.

Foruden Randers har han været et halvt år i Sarpsborg, hvortil han var lejet. Derudover har han også spillet 3 kampe for Danmarks U/21-landshold.

Trængte til et skridt op

Nicolai Poulsen begrunder selv sit skifte med, at han trængte til et skridt op. Hvis man kigger på tabellen fra i år, er der dog ikke tale om et skridt op, da Randers klarede sig en smule bedre end AGF.

Derudover vidner de seneste 10 indbyrdes opgør heller ikke ligefrem om, at AGF er Randers overlegen. I disse opgør er det nemlig ikke blevet til en eneste sejr for de hvide fra Fredensvang.

Modsat kan man dog argumentere for, at potentialet i AGF er stort - og større end i Randers. Det er Danmarks andenstørste by, og når det går godt i Aarhus, emmer byen af fodbold og glæde.

Næste indlæg
Hvem opfandt fodbold?
Fodboldens oprindelse Fodbold har mange år på bagen og kan dateres hele vejen tilbage til middelald…
Læs mere
Hvem har scoret flest mål i fodbold? Se svaret
De fleste fodboldfans går især op i en ting, nemlig dem, der scorer mål. De fleste tror formentlig, …
Læs mere
Hvad vejer en fodbold?
En fodbold er vel bare en fodbold, tænker du, men det er faktisk ikke helt rigtigt. Der er forskel p…
Læs mere