Nicolai Boilesen Alvorligt Skadet Igen

Skrevet d. 04. July 2019
Jumpstory

Nicolai Boilesen har efter et lægetjek fået konstateret en yderst alvorlig knæskade, som betyder, at han er ukampdygtig i op til 9 måneder. Sådan lyder det i en meddelelse fra FC København.

FC Københavns evige uheldige anfører, Nicolai Boilesen, kan se frem til en meget lang pause væk fra fodbolden.

I tirsdags spillede FC København en træningskamp mod FC Orenburg, hvor venstrebacken kom til galt afsted og pådrog sig en skade. Denne skader viser sig at være mere alvorlig end som så. Han kommer nemlig til at være væk fra grønsværen i helt op til 9 måneder.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse, der er blevet offentliggjort på FCK’s hjemmeside. Nicolai Boilesen har udtalt følgende i forbindelse med meddelelsen:

“Jeg mærkede med det samme, at der var noget helt galt, hvilket jeg desværre har fået bekræftet af lægerne nu. Det viser sig desværre at være en alvorlig skade for en fodboldspiller. Dog kan jeg trøste mig med, at andre spillere har haft skader magen til, men efterfølgende er kommet stærkt tilbage.

Jeg må nu bare affinde mig med, at jeg skal opereres, og derefter en lang periode med genoptræning og hårdt arbejde for at komme stærkere tilbage næste år. Jeg er naturligvis utrolig ked af, at jeg ikke kommer til at kunne bidrage og hjælpe mine holdkammerater på banen.

Dog er jeg sikker på, at de kommer til at klare det godt og opfylde vores mål, ligesom at jeg kommer til at følge dem så tæt jeg kan uden for banen og hjælpe i det omfang jeg er i stand til,” -Udtaler Nicolai Boilesen

Nicolai Boilesen er i dag 27 år gammel, og har spillet i København siden midten af 2016, hvor han kom fra Ajax Amsterdam. Han spillede i Ajax i 6 sæsoner, fra 2010-2016, hvor hans tid desværre også blevet præget meget af skader.

Nicolai Boilesen har også spillet et ganske fornuftigt antal kampe for det danske landshold.Første gang man så noget til den boldsikre back i DBU regi var tilbage i 2008, hvor han fik 2 kampe for U16 landsholdet.

Herefter spillede han hele 29 kampe for U17 landsholdet, efterfulgt af 16 kampe for U19 landsholdet. Desværre nåede han blot 4 kampe for U21 landsholdet, hvilket i høj grad også skyldes, at han er en særdeles skadesplaget mand.

For Danmarks A landshold har han været på banen i 17 kampe, hvilket har kastet et enkelt mål af sig. Ligeledes var han en del af den 35 mand store bruttotrup til VM i 2018, men da 35 skulle skæres ned til 23 før slutrunden, blev han akkurat ikke medtaget til den vigtige slutrunde i Rusland, hvor Danmark i øvrigt gjorde det fornuftigt ved at nå en ottendedelsfinale.

Tak Til Pro Rengøring
Tak til Pro Rengøring for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Pro Rengøring tilbyder blandt andet erhvervsrengøring i Kolding

Næste indlæg
Hvem vandt fodbold EM 2010?
Kan du ikke helt huske, hvem der vandt EM i fodbold i 2010? Det kan vi godt forstå, for det forholde…
Læs mere
Hvad er Serie A? Kend den store fodboldliga
Verden er fuld af unikke navne og betegnelser af de forskellige fodboldligaere. Du kender sikkert Su…
Læs mere
Hvorfor er fodbold så populært? Derfor er fodbold populær
Verdens største og mest udbredte sport. Fodbold har især en særstatus i mange lande, når det gælder …
Læs mere