Klublegenden Paolo Maldini Ser Ud Til At Blive AC Milans Nye Sportsdirektør

Skrevet d. 03. June 2019
Pixabay

Den legendariske AC Milanspiller Paolo Maldini ser nu ud til at blive den sportsdirektør i den selvsamme klub, som han i sin aktive karriere nåede at spille mere end 900 kampe for. I den netop overståede sæson arbejdede Maldini under den daværende sportsdirektør, Leonardo.

Men efter endnu en sæson, hvor AC Milan ikke formåede at kvalificere sig til Champions League, sker der ændringer i klubben denne sommer.

Cheftræner og en anden klublegende Gennaro Gattuso og sporsdirektør Leonardo har begge forladt deres job, og derfor skal findes afløsere til begge. Det tyder imidlertid på, at klubben ikke har måttet lede længe efter en ny sportsdirektør.

Allerede i sidste uge udmeldte AC Milans administrerende direktør, Ivan Gazidis, at han ønskede Paolo Maldini som sportsdirektør, hvilket han sagde til Gazzetta dello Sport. Og det ser altså ud til, at han får sit ønske opfyldt.

Klubikonet Paolo Maldini, der i sidste sæson arbejdede under Leonardo, skulle efter sigende takket allerede have takket ja til at blive AC Milans næste sportsdirektør. Det skriver avisen Gazzetta dello Sport.

Maldinis første opgave bliver derfor at finde en cheftræner, som skal afløse Gennaro Gattuso. Marco Giampaolo, som nu er træner for Joachim Andersen i Sampdoria, er på rygtebasis favoritten til den post.

Næste indlæg
Hvem opfandt fodbold?
Fodboldens oprindelse Fodbold har mange år på bagen og kan dateres hele vejen tilbage til middelald…
Læs mere
Hvem har scoret flest mål i fodbold? Se svaret
De fleste fodboldfans går især op i en ting, nemlig dem, der scorer mål. De fleste tror formentlig, …
Læs mere
Hvad vejer en fodbold?
En fodbold er vel bare en fodbold, tænker du, men det er faktisk ikke helt rigtigt. Der er forskel p…
Læs mere