Klublegenden Paolo Maldini Ser Ud Til At Blive AC Milans Nye Sportsdirektør

Skrevet d. 03. June 2019
Pixabay

Den legendariske AC Milanspiller Paolo Maldini ser nu ud til at blive den sportsdirektør i den selvsamme klub, som han i sin aktive karriere nåede at spille mere end 900 kampe for. I den netop overståede sæson arbejdede Maldini under den daværende sportsdirektør, Leonardo.

Men efter endnu en sæson, hvor AC Milan ikke formåede at kvalificere sig til Champions League, sker der ændringer i klubben denne sommer.

Cheftræner og en anden klublegende Gennaro Gattuso og sporsdirektør Leonardo har begge forladt deres job, og derfor skal findes afløsere til begge. Det tyder imidlertid på, at klubben ikke har måttet lede længe efter en ny sportsdirektør.

Allerede i sidste uge udmeldte AC Milans administrerende direktør, Ivan Gazidis, at han ønskede Paolo Maldini som sportsdirektør, hvilket han sagde til Gazzetta dello Sport. Og det ser altså ud til, at han får sit ønske opfyldt.

Klubikonet Paolo Maldini, der i sidste sæson arbejdede under Leonardo, skulle efter sigende takket allerede have takket ja til at blive AC Milans næste sportsdirektør. Det skriver avisen Gazzetta dello Sport.

Maldinis første opgave bliver derfor at finde en cheftræner, som skal afløse Gennaro Gattuso. Marco Giampaolo, som nu er træner for Joachim Andersen i Sampdoria, er på rygtebasis favoritten til den post.

Næste indlæg
Hvor stammer fodbold fra?
Fodboldens oprindelse Fodbold har efterhånden mange år på bagen og kan dateres hele vejen tilbage t…
Læs mere
Hvad er U21 fodbold?
U21 fodbold kan være ganske god og underholdende fodbold, hvor man kan se nogle af de største talent…
Læs mere
Hvem vandt fodbold EM 2010?
Kan du ikke helt huske, hvem der vandt EM i fodbold i 2010? Det kan vi godt forstå, for det forholde…
Læs mere