Frank Lampard Tager Roret På Broen

Skrevet d. 04. July 2019
Jumpstory

Chelsea legenden Frank Lampard er blevet ansat som cheftræner for Premier League klubben Chelsea. Dette bekræftes torsdag morgen. Frank Lampard tager altså over for Maurizio Sarri, der har taget turen til italienske Juventus. Hen er blevet udstyret med en treårig kontrakt, der altså løber til sommeren 2022.

Lampard har noget af en fortid i Chelsea, hvor han spillede i hele 13 år som aktiv spiller. Han nåede i den tid at vinde så godt som alt, hvad der er at vinde, samtidig med at han fik status som levende legende blandt de blå.

Chelseas direktør, Marina Granovskaia, udtaler følgende i forbinelse med præsentationen:

“Efter 13 år som spiller i Chelsea, hvor han formåede at blive en klublegende og rekordmålscorer, så mener vi, at det er det ideelle tidspunkt for ham at vende tilbage. Vi er meget begejstrede for, at det nu er sket. Vi vil gøre alt, vi kan, for at give ham den fulde opbakning, så både han og Chelsea får succes”

Frank Lampard kommer efter en succesfuld sæson i Championship-klubben Derby, som han kun lige akkurat missede oprykning med.

Selv udtaler hovedpersonen, at han er utroligt stolt og glad for at vende hjem som cheftræner. Han udtaler blandt andet:

“Alle kender min kærlighed til klubben og den tid, vi havde smmen. Mit eneste fokus er dog på det arbejde, der står foran os, samt forberedelserne til den forestående sæson,” udtaler Frank Lampard.

Frank Lampard er i skrivende stund 41 år gammel.

Næste indlæg
Hvor stammer fodbold fra?
Fodboldens oprindelse Fodbold har efterhånden mange år på bagen og kan dateres hele vejen tilbage t…
Læs mere
Hvad er U21 fodbold?
U21 fodbold kan være ganske god og underholdende fodbold, hvor man kan se nogle af de største talent…
Læs mere
Hvem vandt fodbold EM 2010?
Kan du ikke helt huske, hvem der vandt EM i fodbold i 2010? Det kan vi godt forstå, for det forholde…
Læs mere