Carsten V. Jensen er færdig i Nordsjælland

Carsten V. Jensen er færdig i Nordsjælland

Sportschefen i FC Nordsjælland, Carsten V. Jensen, stopper med omgående virkning i hans virke som sportschef for superligaklubben. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra FC Nordsjælland.

Carsten V. Jensen har angiveligt selv valgt at stoppe samarbejdet, da han ønsker at følge andre muligheder, der for nyligt har budt sig til den efterhånden garvede fodboldchef.

Carsten Jensen udtaler selv følgende i forbindelse med stoppet:

“Jeg er for nyligt blevet præsenteret for nogle interessante jobmuligheder, som jeg har tænkt mig at forfølge. Jeg har selvfølgelig gjort mig nogle grundige og lange overvejelser, der har udmundet i, at jeg vil undersøge mulighederne nærmere. Dette kan desværre ikke forenes med min rolle i FC Nordsjælland, hvorfor jeg har valgt at opsige min stilling som sportschef”
Jeg sætter stor pris på den positive dialog, som jeg har haft med klubben i den forbindelse. Det betyder naturligvis meget for mig, at vi fortsat kan se hinanden i øjnene og sige pænt tak for denne gang. Det er klart, at det langt fra har været nogen nem beslutning at forlade FC Nordsjælland. Klubben har været mit hjem i de seneste fire år.
Det har været en utrolig stor fornøjelse at arbejde sammen med alle mine fantastiske kollegaer i, trænere og spiller i FC Nordsjælland. De har lagt deres hjerte og sjæl i at skabe noget særligt heroppe, som vi kan være stolte af. Jeg ønsker hele klubben og alle omkring den stort held og lykke”

Carsten V. Jensen har været sportschef i FC Nordsjælland i fire år. Hans opgaver vil på midlertidig basis blive varetaget af klubbens øvrige ledelse, heriblandt af sportschefen for akademiet, Jan Laursen.

56 årige Carsten Jensen har efterhånden en lang karriere inden for dansk fodbold. Som spiller nåede han at spille for Næstved, Herfølge, B1903, Holmegaard, Brøndby IF og FC København.

Efter han sluttede sin karriere i FC København, startede han 2 år senere, i år 2000, som assistenttræner i klubben. Seks år efter indtrådte han som sportschef for klubben, hvilket han agerede som i fire år. Han blev fyret som sportschef i FC København i 2014, hvor han altså et år efter indtrådte i samme stilling i FC Nordsjælland.

Tak til iBob.dk
Tak til iBob.dk for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Hos iBob kan du blandt andet købe blækpatroner.

Relaterede indlæg
Siden den danske pokalturnering i fodbold for første blev spillet i 1955, har den haft i alt 23 forskellige vi…
Læs mere
Siden 1913 har vi Danmark kåret en mester i fodbold. Rekordholderen er til dato stadig KB med 15 Danmarksmeste…
Læs mere
Lyon har i dag bekræftet, at de har købt den danske fodboldspiller Joachim Andersen. Lyon har med handlen gjor…
Læs mere