BREAKING: Lyon køber Joachim Andersen

BREAKING: Lyon køber Joachim Andersen
Billede: Canva

Den franske traditionsklub Lyon har i dag bekræftet, at de har købt den danske forsvarsspiller Joachim Andersen. Andersen kommer fra den italienske klub Sampdoria. Handlen gør den sikre forsvarsspiller til den dyreste danske spiller nogensinde.

Rygterne har svirret i lang tid omkring danske Joachim Andersen. Rygterne gik på, at den franske klub ville smide en heftig sum penge efter den danske klippe. Nu er det altså bekræftet. Lyon henter Joachim Andersen i Lyon, og udstyrer ham med en lang femårig kontrakt, der indbringer den danske stjerner en flot gage hvert år.

Så flot, at han angiveligt kommer til at kunne hæve 22 millioner danske kroner om året, efter skat.

Lyon meldte allerede ud i igår, at Joachim Andersen skulle til lægetjek i dag. Selvsamme lægetjek må altså være gået problemfrit, siden han nu er blevet sikret i fem år.

Aftalen bringer stor glæde hos hovedpersonen selv, der udtaler følgende om skiftet:

“I dag er formentlig den hidtil største dag i min foreløbige karriere. Lyon er en kæmpe stor klub, og det bliver sindssygt fedt at komme i gang,” udtaler Joachim Andersen

Sampdoria modtager en klækkelig sum på 225 danske kroner for deres dyre forsvarsspiller. Han er nu den dyreste danske fodboldspiller nogensinde. Det bliver spændende at se om Christian Eriksen overtager tronen inden for den nærmeste fremtid.

Relaterede indlæg
De danske kvindelandshold i fodbold anno 2019 er et af verdens absolut bedste. Det blev der sat en tyk streg u…
Læs mere
Siden den danske pokalturnering i fodbold for første blev spillet i 1955, har den haft i alt 23 forskellige vi…
Læs mere
Siden 1913 har vi Danmark kåret en mester i fodbold. Rekordholderen er til dato stadig KB med 15 Danmarksmeste…
Læs mere