BREAKING: Lyon Køber Joachim Von And

Skrevet d. 12. July 2019
Canva

Den franske traditionsklub Lyon har i dag bekræftet, at de har købt den danske forsvarsspiller Joachim Andersen. Andersen kommer fra den italienske klub Sampdoria. Handlen gør den sikre forsvarsspiller til den dyreste danske spiller nogensinde.

Rygterne har svirret i lang tid omkring danske Joachim Andersen. Rygterne gik på, at den franske klub ville smide en heftig sum penge efter den danske klippe. Nu er det altså bekræftet. Lyon henter Joachim Andersen i Lyon, og udstyrer ham med en lang femårig kontrakt, der indbringer den danske stjerner en flot gage hvert år.

Så flot, at han angiveligt kommer til at kunne hæve 22 millioner danske kroner om året, efter skat.

Lyon meldte allerede ud i igår, at Joachim Andersen skulle til lægetjek i dag. Selvsamme lægetjek må altså være gået problemfrit, siden han nu er blevet sikret i fem år.

Aftalen bringer stor glæde hos hovedpersonen selv, der udtaler følgende om skiftet:

“I dag er formentlig den hidtil største dag i min foreløbige karriere. Lyon er en kæmpe stor klub, og det bliver sindssygt fedt at komme i gang,” udtaler Joachim Andersen

Sampdoria modtager en klækkelig sum på 225 danske kroner for deres dyre forsvarsspiller. Han er nu den dyreste danske fodboldspiller nogensinde. Det bliver spændende at se om Christian Eriksen overtager tronen inden for den nærmeste fremtid.

Næste indlæg
Hvem opfandt fodbold?
Fodboldens oprindelse Fodbold har mange år på bagen og kan dateres hele vejen tilbage til middelald…
Læs mere
Hvem har scoret flest mål i fodbold? Se svaret
De fleste fodboldfans går især op i en ting, nemlig dem, der scorer mål. De fleste tror formentlig, …
Læs mere
Hvad vejer en fodbold?
En fodbold er vel bare en fodbold, tænker du, men det er faktisk ikke helt rigtigt. Der er forskel p…
Læs mere