Amerikanere Smider 10 Millioner I HB Køge

Skrevet d. 02. July 2019
Jumpstory

Kender man bare en smule til HB Køge, så kender man formentligt også til deres amerikanske investor, Capelli Sport. Capelli Sport investerer nu yderligere 10 millioner i klubben, samtidig med at Per Rud bliver ansvarlig for en ny investering i ungdommen.

HB Køge har modtaget en økonomisk saltvandsindsprøjtning fra deres amerikanske investor, Capelli Sport, som allerede har investeret betydelige summer i klubben.

Investeringen kommer i forbindelse med Capelli Sports strategi om at investere mere i fodboldakademier hele verden over. Til dette formål er garvede Per Rud blevet ansvarlig for strategi og samkøringen af dette.

Per Rud skal fortsat varetage sin post som sportsdirektør i HB Køge, hvor han dog vil ligge de mere kommercielle opgaver væk, hvilket klubben vil blive kompenseret økonomisk for.

Søren Storgaard, formand for HB Køge, udtaler følgende på hjemmesiden:

“Capelli Sport investerer over de kommende fire år over 10 millioner kroner i klubben, som ledelsen helt selv disponerer over. Denne investering er på et niveau, som gearer os til fremtiden, samt gør det muligt for os at nå vores sportslige mål om atter at spille os op i superligaen.
Efter nu 10 års opbygning af klubben har vi nu nået en milepæl. Vi ser yderst positivt på de kommende 10 år, hvor vi forventer at se stærke resultater. Vi er på forhånd meget glade for at have rykket os ind i Køge Idrætspark. Der viser, at vi i sandhed er et stærkt centrum for kulturen i vores kommunen. Investeringen gør det ligeledes muligt at forfølge de sportslige ambitioner.”
Næste indlæg
Hvor stammer fodbold fra?
Fodboldens oprindelse Fodbold har efterhånden mange år på bagen og kan dateres hele vejen tilbage t…
Læs mere
Hvad er U21 fodbold?
U21 fodbold kan være ganske god og underholdende fodbold, hvor man kan se nogle af de største talent…
Læs mere
Hvem vandt fodbold EM 2010?
Kan du ikke helt huske, hvem der vandt EM i fodbold i 2010? Det kan vi godt forstå, for det forholde…
Læs mere